Selectie: Lierse - Anderlecht

VRIJDAG, 24 FEBRUARI 2012, 18:19 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Na de Europese uitschakeling tegen AZ moet Anderlecht zondag de knop omdraaien op het veld van Lierse. Coach Ariël Jacobs selecteerde een 20-koppige kern. Behrang Safari (spierverrekking) is er niet bij wegens onvoldoende fit.


"We moeten die nederlaag verteren en doorgaan", aldus Jacobs op de persconferentie. "Het heeft geen zin om er te blijven over praten. De match is gespeeld en herspelen is geen optie. Dat is nu eenmaal voetbal. Het enige wat we nu kunnen doen is ons zo snel mogelijk herpakken voor de volgende partij."

"De match op het Lisp wordt een gevaarlijke partij die we moeten proberen winnend af te sluiten, maar dat is niets nieuws. We kunnen de negatieve ervaring tegen AZ wegwissen met een goede prestatie op Lierse. We moeten dus vol aan de bak, in welke mentale toestand we ons op dat moment ook bevinden ..."

"Één ding is zeker: elke tegenstander die de leider op bezoek krijgt, wil er altijd een erezaak van maken om een goed resultaat neer te zetten."

Selectie: Bedi, Biglia, Canesin Matos, Cordier, Deschacht, Gillet, Jovanovic, Juhasz, Kanu, Kljestan, Kouyate, Lukaku J., Mbokani, Odoi, Patou, Praet, Proto, Schollen, Suarez, Wasilewski



anderlecht-online forum