Kouyaté: "Nu absoluut kampioen worden"

VRIJDAG, 24 FEBRUARI 2012, 09:22 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

“Dit laat een heel wrang gevoel na”, zo begon Cheikhou Kouyaté zijn uitleg na de partij tegen AZ. “De twee matchen waren met elkaar te vergelijken. Alleen hebben wij de kans op een uitgoal laten liggen en deed AZ dat vandaag wel."


“Ik kan niet zeggen dat AZ de kwalificatie over twee wedstrijden gestolen heeft, maar buiten die goals zijn ze vandaag amper gevaarlijk geweest. Maar ja, dat is voetbal zeker?”, zuchtte Kouyaté. “Je zag dat die tegengoal ons de benen afsneed, we hebben nadien nog wel geprobeerd, maar het was niet meer met dezelfde overtuiging als ervoor.”

“Voor mij is dit ongetwijfeld één van de grootste ontgoochelingen uit mijn carrière. We moeten ons nu snel weer focussen op de competitie, want ik wil de play-offs aanvatten met een zo groot mogelijke voorsprong op de rest. We moeten nu absoluut kampioen spelen. Dat is de enige manier om deze uitschakeling te verwerken.”

Bron: Het Laatste Nieuws




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.