Vandenhaute: "Onze vrouwen geven het goede voorbeeld"

DONDERDAG, 28 APRIL 2022, 08:39 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Wouter Vandenhaute en Marc Coucke zagen gisteren de RSC Anderlecht dames voor de vijfde keer kampioen worden, iets waar ze bij de mannen voorlopig alleen maar kunnen van dromen. Want de dames kunnen nog de dubbel pakken, 14 mei spelen ze nog hun Beker van België tegen Standard.

"De vrouwen tonen hoe het moet", zei CEO Wouter Vandenhaute rechtuit na de wedstrijd, "RSC Anderlecht wil overal de beste zijn en de vrouwen hebben nu getoond hoe dat moet."

"Iedereen weet dat we moeten besparen bij de club, initieel was dat ook het geval bij de vrouwen want we hebben er de laatste jaren veel in geïnvesteerd. Uiteindelijk hebben we dat idee laten varen en besloten om er te blijven in investeren."

"We zijn superblij met de landstitel want OHL leek lang de favoriet maar in de play-offs hebben we de échte spirit van Anderlecht laten zien. Dat willen we nu ook bij de heren."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.