A'lecht en Roeselare bespreken samenwerking

MAANDAG, 20 FEBRUARI 2012, 14:49 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Het lijkt er sterk op dat Anderlecht en Roeselare in de toekomst gaan samenwerken. "Binnenkort komt er een delegatie van Roeselare op bezoek en bespreken we een samenwerking", aldus manager Herman Van Holsbeeck in het Nieuwsblad.


"Met Aoulad van Brussels en Bouhna van Diegem hebben we nu twee spelers uit lagere reeksen vastgelegd die we meteen weer zullen uitlenen zodat ze zich verder kunnen ontwikkelen. Een team als Roeselare zou ons daarbij misschien kunnen helpen", gaf Van Holsbeeck wat meer uitleg.

Wordt Luc Devroe hoofdscout?

Volgens Gazet van Antwerpen stopt het echter niet bij een mogelijke samenwerking tussen beide clubs. Er zijn de voorbije weken al enkele gesprekken geweest met Luc Devroe, sportief manager van Roeselare. Volgens de krant werd Devroe daarbij gepolst om straks hoofdscout van Anderlecht te worden. De gewezen sportmanager van Club Brugge was niet bereikbaar voor commentaar.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.