"De Sutter is interessant voor Engelse markt"

ZONDAG, 19 FEBRUARI 2012, 12:46 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Met zeven Belgische voetballers actief in de Premier League doet ons land het niet onaardig over de plas. Volgens spelersmakelaar Nico Vaesen van Star Factory kunnen daar binnenkort nog een aantal spelers bijkomen.


Vaesen vertegenwoordigt onder meer de belangen van Tom De Sutter en ziet voor de Anderlechtspits een rol weggelegd in Engeland. "Deze winter was er al Engelse belangstelling voor Tom De Sutter", vertelt de makelaar aan voetbalwebsite Nr.10. "Logisch, want Tom is een hele interessante speler voor de Engelse markt."

"Hij kan een rol spelen bij elke degelijke Premier League-club", vervolgt Vaesen. "Fulham en West Bromwich Albion, de twee geïnteresseerden, hadden dat goed in het snuitje. De Sutter kwam minder aan de bak bij Anderlecht en was een financieel aantrekkelijke speler voor de Engelse clubs. Zij zagen een transfer van De Sutter als een opportuniteit. Het is dan ook een waardevolle, en dankbare speler voor een club."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.