Goor: "Goed moment om Anderlecht te treffen"

ZATERDAG, 18 FEBRUARI 2012, 19:13 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Zondagmiddag maakt Westerlo de verplaatsing naar het Astridpark. Voor Bart Goor betekent het een weerzien met de club waar hij zijn grootste successen behaalde. "Voor ons is dit de gemakkelijkste match van het jaar", klinkt het.


"Ik ken de club. Dit is het goede moment om hen te treffen", zegt Goor in Gazet van Antwerpen. "Uit mijn ervaring weet ik dat Anderlecht de eerste match na een Europees duel quasi altijd problemen ondervindt. Niet dat hun spelers dan minder gemotiveerd zijn, dat is een misverstand, maar ze denken wel vlugger dat het zal loslopen. Het tegendeel is echter waar."

De Kempenaar ziet dus wel kansen voor zijn ploeg. "Niet alleen zullen we meer ruimte krijgen, Westerlo heeft daar totaal niks te verliezen. Wordt het 'maar' 1-0, dan zal iedereen zeggen dat zij slecht gespeeld hebben. Wordt het 6-0, dan zal men zeggen: ah ja, dat is normaal."

Ook Goor zag hoe paars-wit donderdag nipt verloor in Alkmaar. "Of ze klop hebben gekregen? Ja en nee. Ze hebben dan wel verloren, gezien de vele kansen van AZ is 1-0 nog een goeie uitslag. Een degelijk Anderlecht kan dat thuis rechtzetten."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.