Verbeek: "'Anderlecht blijft favoriet"

VRIJDAG, 17 FEBRUARI 2012, 09:29 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Gertjan Verbeek was tevreden met de prestatie van zijn AZ. “Het zag er goed uit”, zo klonk het nuchter. “Maar volgende week wacht ons wel een hete avond. Wij gaan naar Brussel om een goal te maken."


Terwijl Ariël Jacobs geen moeite had met toe te geven dat AZ veel beter was, deed Verbeek dit niet. "Daar ben ik het niet mee eens. Ik wil baas zijn, dominant zijn én de bal hebben, maar zij lieten dat ook toe door zich achteruit te laten zakken", aldus de AZ-coach.

"We weten dat Anderlecht sterk is in de omschakeling, maar het stond achterin goed bij ons, want zij kregen maar één kans. Daar moet ik een compliment voor geven aan mijn hele team, want we hebben toch aanvallend gespeeld. We hebben goed gespeeld, alleen hadden er meer goals mogen vallen."

"Uit zijn wij zwakker"&llt;br>
Na de heenmatch is nog niets beslist, volgende week in Brussel wordt bepaald wie naar de 1/8e finales mag. "Anderlecht blijft favoriet. Wij gaan wel naar Brussel om een doelpunt te maken. Ik geloof niet in het verdedigen van een voorsprong. Als we scoren, zitten we op rozen", aldus Verbeek.

"Thuis zijn wij moeilijk te bespelen. We zijn er al een jaar ongeslagen, maar uit is het een ander verhaal. Ik verwacht Anderlecht volgende week sterker. Suarez zal er dan ook vanaf het begin bij zijn. Maar wij hebben een kleine voorsprong en daar zijn we blij mee. Dit is mooi."

Bron: Het Nieuwsblad, Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.