Jacobs: "Volgende week moet alles beter"

VRIJDAG, 17 FEBRUARI 2012, 09:05 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs had geen moeite om toe te geven dat AZ beter was. "Ik ben teleurgesteld maar we ondergingen de wet van de sterkste", aldus Jacobs, die wel beseft dat het nog niet gedaan is. "Maar volgende week moet alles beter."


Vooraf werd Anderlecht nochtans als favoriet naar voor geschoven, iets waar Jacobs zich aan stoorde. "We hebben vandaag gezien dat AZ sterker is. Maar ja, wij Belgen gaan altijd wereldkampioen worden. Ik wist wel beter", zo reageerde Jacobs na de partij.

"Na hun goal werd het heel moeilijk", zo zag ook de Anderlecht-coach. "Achteraf bekeken is het goed dat dat doelpunt op dat moment viel. Het kwam er natuurlijk wel veel te gemakkelijk."

Matias Suarez startte op de bank, maar viel in de tweede helft toch in. "Hij was niet fit genoeg om te spelen. Hij had nog keelpijn, voelde zich slap. Als het ritme zou zakken, zag ik wel mogelijkheden. Daarom bracht ik hem in na de rust."

Door deze kleine nederlaag behoudt Anderlecht wel kansen om door te stoten. "Maar dan moet alles beter. We hebben kansen weggegeven, we konden de bal niet bijhouden, we creëerden geen kansen", beseft Jacobs. "Maar 1-0 is een uitslag die veel mogelijk maakt."

Bron: Het Nieuwsblad




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.