Anderlecht-defensie getroffen door blessures

VRIJDAG, 17 FEBRUARI 2012, 08:42 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Drie verdedigers van Anderlecht zijn geblesseerd uit de strijd met AZ gekomen. Behrang Safari (foto) was de eerste die zich blesseerde. Hij moest tijdens de rust vervangen worden en mist mogelijk de komende wedstrijden.


"Een spierblessure, wellicht een verrekking en geen scheur", vertelde Ariël Jacobs na de wedstrijd. "Ik ga er wel vanuit dat ik hem kwijt ben voor Westerlo en de terugmatch tegen AZ." Safari ondergaat vandaag echografie en rekent zelf nog op een spoedig herstel.

De tweede speler die uitviel, was Marcin Wasilewski. Enkele minuten voor affluiten liep de Pool een open vleeswonde aan het oor op. Hij werd ter plekke genaaid.

Ten slotte kampt ook Roland Juhasz met een pijntje. Voor de rust blesseerde hij zich aan de knie, maar hij speelde de wedstrijd wel uit. "Het werd erger naarmate de match vorderde en de stabiliteit ging volledig weg", aldus de ongeruste verdediger.

Zowel Juhasz als Wasilewski zijn onzeker voor het duel van zondag tegen Westerlo. Defensieve zorgen dus voor Ariël Jacobs, die met Odoi, Kouyaté en Deschacht nog maar drie fitte verdedigers overhoudt.

Bron: Het Nieuwsblad, Het Laatste Nieuws, Gazet van Antwerpen



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.