Gillet: "AZ is sterker dan Standard"

DONDERDAG, 16 FEBRUARI 2012, 11:18 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De wedstrijd in Alkmaar kan het begin worden van een mooi Europese lente van Anderlecht. Dat hoopt Guillaume Gillet alvast. “We kunnen iets moois doen tegen AZ, maar dan zullen we allemaal aan 200 procent moeten voetballen."


AZ heeft niet de naam van Ajax of PSV, maar dat wil niet zeggen dat ze niet minder goed zijn. “Ze staan niet voor niets op kop in Nederland en Maarten Martens zit momenteel in een ongelofelijke goede vorm”, zo vertelt Gillet in Het Nieuwsblad.

“Ik verwacht me aan een open duel met veel doelkansen, hoewel we achteraan ook moeten proberen om de nul te houden. We zullen dus beter moeten spelen dan tegen Standard, want de tegenstander zal nog een stuk sterker zijn.”

”Fans mogen dromen, wij niet”

De 18 op 18 uit de poulefase en de sterke prestaties van Anderlecht in toppers zorgen ervoor dat de verwachtingen bij pers en publiek hoog gespannen zijn. “Na deze prestaties dromen onze supporters natuurlijk van meer, maar wij als spelers blijven met onze voeten op de grond.”

“Noch in Europa, noch in de competitie mogen we beginnen zweven. Laten we niet vergeten dat we vorig seizoen nog uitgeschakeld werden door Ajax en dat we er in die duels amper aan te pas kwamen. Als leider in de Eredivisie mogen AZ en Martens van mij de favorietenrol hebben.”

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.