Maesschalck: "Vargas is enorm gedreven"

WOENSDAG, 15 FEBRUARI 2012, 12:51 - BelgicaZeus
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens kinesist Lieven Maesschalck kan Anderlecht in de play-offs rekenen op Ronald Vargas. "Hij is enorm gedreven", zegt Maesschalck. "We moeten hem zelfs intomen. Als alles goed verloopt zal hij begin april tinzetbaar zijn."


Sinds zijn blessure in oktober aan de knie tijdens de bekermatch tegen Rubel Boom werkt Vargas heel hard aan zijn comeback. Zo zal hij misschien nog in actie komen tijdens de play-offs. "Dat is de bedoeling, maar we willen niets overhaasten. Ronald moet sterker terugkeren dan voorheen", aldus Maesschalck in Het Nieuwsblad.

"Het herstel van Vargas verloopt heel voorspoedig. Elke dag staat hij om 7.30 uur in mijn praktijk om vier uur lang te werken. Die jongen is enorm gedreven, we moeten hem soms intomen."

Ook de andere kleine kwalen die Ronald soms voorhad in het verleden zouden weggewerkt zijn in de revalidatie. Heel zijn lichaam werd geïntegreerd.

Bron: Sporza



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.