Anderlecht lonkt naar Standard-spits Cyriac

DINSDAG, 14 FEBRUARI 2012, 09:06 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens Het Laatste Nieuws is Goh Bi Cyriac van Standard één van de voornaamste opties om Suarez of Mbokani te vervangen mocht één van hen komende zomer Anderlecht verlaten. Luciano D'Onofrio zou bij een transfer kunnen helpen.


De krant weet dat Roger Vanden Stock al een tijdje gecharmeerd is door Cyriac. De 21-jarige Ivoriaan ligt nog tot 2013 onder contract in Luik, maar zou er ontevreden zijn over zijn contract. D'Onofrio haalde hem in januari 2009 naar Standard, waar hij een contract tekende aan de voorwaarden voor een jonge prof. Dit contract is intussen nog niet aangepast en dat zou Cyriac niet blij stemmen.

Als Standard nog geld wil verdienen aan Cyriac, dan moet het hem deze zomer laten gaan. Uiteraard ziet het zijn spits liever naar het buitenland vertrekken dan naar Anderlecht, maar D'Onofrio zou Anderlecht wel eens kunnen helpen. Dat hij niet kon toetreden tot de raad van bestuur van paars-wit, bekoelde de vriendschap met Vanden Stock niet. Van ingewijden vernam Het Laatste Nieuws dat als hij kan, D'Onofrio zijn vriend graag een dienst wil bewijzen.

Ook de manager van Cyriac zou gebaat zijn bij een transfer naar Anderlecht. Als spelersmakelaar kon hij nog geen zaken doen met Anderlecht en een transfer van Cyriac naar het Astridpark zou voor hem die deur kunnen openen.

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.