"Alleen denken aan prestige en willen winnen"

VRIJDAG, 10 FEBRUARI 2012, 18:37 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Zondag op Standard speelt Anderlecht zijn volgende topper. Milan Jovanovic en Dieumerci Mbokani keren voor het eerst terug naar de club waar ze grote successen kenden. "Maar ik had geen apart gesprek met hen", zegt Ariël Jacobs.


"Zowel Milan als Dieu zij voetballers die in hun carrière al veel hebben meegemaakt", aldus Jacobs op zijn wekelijkse persbabbel. "Ik denk dan ook dat ze volwassen genoeg zijn om met die situatie om te gaan."

De jongste weken toonde Standard zich erg sterk in eigen huis. Jacobs toont dan ook respect voor de tegenstander. "De Rouches hebben iets langer moeten zoeken naar hun typeteam, maar sinds december-januari hebben ze hun draai gevonden met als gevolg dat ze langzaam maar zeker opklimmen in het klassement."

Bij winst kan Anderlecht een erg goede zaak doen met het oog op de play-offs. Al is de ploeg daar niet mee bezig. "Als je op het veld komt, dan denk je niet aan het verschil in punten. Het enige wat dan door je hoofd spookt, is prestige en het willen winnen van die partij."

Bron: RSCA.be



anderlecht-online forum