Van Holsbeeck: "We hopen dat Jacobs blijft"

VRIJDAG, 10 FEBRUARI 2012, 11:14 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Pas na het seizoen zal Anderlecht met Ariël Jacobs praten over zijn toekomst. De coach heeft die wel zelf in de hand. "Jacobs mag kiezen of hij blijft als Anderlecht kampioen wordt", zo vertelt manager Herman Van Holsbeeck.


"De directie van Anderlecht blijft bij wat we altijd gezegd hebben: we willen met Ariël werken op lange termijn", aldus Van Holsbeeck. "We hebben al met hem gepraat, hij zegt zelf dat we het einde van het seizoen gaan afwachten. Ariël is 58, het is straks aan hem om te zeggen wat hij wil. Wij willen telkens doorgaan met een contract voor één jaar."

Er is wel één voorwaarde aan verbonden: “We moeten kampioen worden”, zo beseft ook Van Holsbeeck. “Maar als Jovanovic, Mbokani en Suárez zich één week voor de play-offs blesseren en we daardoor geen kampioen worden, dan moet je een trainer niet opofferen omwille van de publieke opinie.”

Volgens de Anderlecht-manager is Jacobs de juiste man voor Anderlecht. “Ik zie Ariël genieten van het voetbal dat we spelen. Wij zijn ervan overtuigd dat Ariël een hele goeie trainer is. Dat laat hij ook zien. We hebben een spelersgroep met een aantal persoonlijkheden, maar hij managet dat uitstekend."

Bron: Het Laatste Nieuws



anderlecht-online forum