Manager: "Engelse clubs volgen Mbokani"

DINSDAG, 7 FEBRUARI 2012, 16:19 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Nu Dieumerci Mbokani zijn topvorm terugvindt, beginnen de transfergeruchten op te duiken. "Zijn prestaties van de jongste weken zijn de grote Engelse clubs niet ontgaan", zo zegt zijn manager. Vooral Liverpool zou interesse tonen.


"Als Dieumerci er klaar voor is, vertrekt hij weer naar het buitenland", aldus zijn manager Fabio Baglio in Sudpresse. "Deze keer zullen we niet de fout maken om te kiezen voor een ploeg van tweede garnituur. Nu zal het de top zijn, want hij is geboren om bij de beste te spelen."

Afgelopen zomer betaalde Anderlecht drie miljoen euro voor Mbokani. Nu zou hij het veelvoud waard zijn. "Ik zou zeggen tussen de 12 en 15 miljoen euro", zegt Baglio. "Maar als ik zie dat Monaco 6 miljoen betaalde voor Dirar, zou ik zelfs durven zeggen dat Dieumerci tussen de 15 en 20 waard is."

Dat Mbokani bij zijn vorig buitenlands avontuur flopte, is voor Baglio van geen tel. "Dat kwam omdat hij toen stuitte op een trainer die niet in hem geloofde en die hem naar de slachtbank geleid heeft. Maar Dieumerci heeft nooit getwijfeld."

Bron: Sudpresse



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.