De Bruyne: "Speel in België enkel voor Genk"

DINSDAG, 7 FEBRUARI 2012, 09:19 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht-fans die ervan dromen om Kevin De Bruyne ooit in het paars-witte shirt te zien spelen, mogen hun droom opbergen. "Chelsea zal me niet uitlenen aan Anderlecht", zegt De Bruyne. "Dat is contractueel vastgelegd."


De Bruyne tekende vorige week een contract voor 6,5 jaar bij Chelsea. De Londense club zal hem eerst uitlenen om ervaring op te doen. Het voorbije anderhalf jaar toonde Anderlecht meermaals interesse in De Bruyne. Toen hij afgelopen zomer op het punt stond om te teken bij Chelsea, werd druk gespeculeerd dat Anderlecht mogelijk de club zou zijn die hem mocht lenen. RC Genk verzette zich hier echter tegen.

“Genk heeft nu in het contract laten opnemen dat ik in België enkel aan hen verhuurd mag worden”, zo vertelde De Bruyne gisteren in Extra Time. “Maar ik zal in ieder geval volgend seizoen buiten België spelen.” Waar dan wel, dat weet hij nog niet. “Er zijn wel al wat contacten geweest met clubs. Zo heeft Twente laten weten dat het interesse heeft. Maar ik kan daar nu niets over zeggen. Sowieso werk ik de eerste stage af bij Chelsea."

Bron: Sporza.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.