"Spijtig dat ik niet mag spelen tegen Anderlecht"

DINSDAG, 31 JANUARI 2012, 09:06 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na een halfjaar niets doen bij Anderlecht kan Thomas Chatelle opnieuw voetballen. Met STVV gaat hij strijden tegen de degradatie. "Ik wil me opnieuw in de picture spelen en ik wil de club helpen om het behoud te verzekeren."


"Ik heb allesbehalve een leuk seizoen achter de rug. Maar ik heb deze bladzijde nu omgedraaid en praat daar liever niet meer over", vertelt Chatelle over zijn periode bij Anderlecht. "Het enige wat ik nog wil zeggen is dat het niet klikte met de coach. Toch heb ik geen moment spijt gehad van mijn keuze voor Anderlecht."

"Ik had gehoopt dat mijn transfer rond zou zijn voor de start van het oefenkamp. Maar plots hoorde ik niks meer van STVV. Ik was al aan het onderhandelen met een paar andere clubs. Vooral in Nederland bewoog het één en ander. Tot ik afgelopen vrijdag dan toch een verlossend telefoontje vanuit Sint-Truiden kreeg. Daarna was alles snel in kannen en kruiken."

Veel tijd om er te staan krijgt Chatelle niet. STVV moet dringend punten gaan pakken om play-off III te ontlopen. "Ik ben topfit want heb de hele tijd kunnen blijven meetrainen bij Anderlecht. Alleen ontbreekt het me nog aan wedstrijdritme", zo verzekert Chatelle. "We moeten de komende zeven matchen aanpakken als echte bekerwedstrijden. Alleen spijtig dat ik niet mag meedoen tegen Anderlecht."

Bron: Het Laatste Nieuws



anderlecht-online forum