Makelaar De Sutter: "Tom blijft bij Anderlecht"

DINSDAG, 31 JANUARI 2012, 08:55 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Tom De Sutter zal Anderlecht vandaag niet ruilen voor Al Shabab. De Saudische club trok pas een Braziliaan aan en bereikte zo het maximum van vier buitenlanders. Zijn manager laat intussen weten dat De Sutter in Brussel blijft.


"Tom blijft bij Anderlecht", aldus De Sutter manager Didier Frenay in Het Nieuwsblad. "Op 24 uur voor het einde van de transferperiode is er geen enkele concrete interesse. Je weet nooit wat er nog kan gebeuren, maar op dit moment denk ik niet dat er nog iets gaat bewegen. Met Anderlecht is afgesproken dat er alleen zal worden gepraat over aanbiedingen die niet kunnen worden geweigerd."

De voorbije dagen werd De Sutter gelinkt aan Al Shabab,de Saudische club waar Michel Preud'homme trainer is. Al Shabab kon de gevraagde transfersom van twee miljoen euro makkelijk ophoesten, maar door de komst van de Braziliaan Wendel (ex-Bordeaux) is er geen plaats meer voor De Sutter.

De Sutter: "Ik zal me blijven inzetten voor Anderlecht"

Tom De Sutter reageert intussen ontgoocheld dat hij niet kan vertrekken. "Ik hou van Anderlecht als club, maar zou graag het plezier van het spelen van wedstrijden terugvinden", aldus De Sutter.

"Ze zeggen wel dat ze me niet als vijfde wiel aan de wagen beschouwen, maar ik speel geen minuut. De supporters, het bestuur, de medespelers: ik zie ze allemaal graag. Met de trainer praten? Waarom? Ik denk dat ik weet wat hij in mij ziet. Maar ik zal me altijd honderd procent blijven geven voor de club."

Bron: Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.