Hondurees Bengtson vervanger De Sutter?

MAANDAG, 30 JANUARI 2012, 10:31 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Als Tom De Sutter vertrekt, dan zou de Hondurees Jerry Bengtson wel eens zijn vervanger kunnen worden. In de Hondurese pers verklaarde Motagua-voorzitter Suazo zaterdag dat Anderlecht een bod heeft gedaan op zijn topschutter.


De 24-jarige Bengtson werd de voorbije jaren drie keer topschutter van zijn land. Twee keer met Vida en de laatste keer met Motagua. Voor die laatste club scoorde hij 24 treffers in 40 wedstrijden. Sinds 2010 is Bengtson ook international. In twintig interlands scoorde hij acht keer. In november scoorde hij nog beide goals in een met 2-0 gewonnen oefeninterland tegen het Servië van Milan Jovanovic.

Behalve Anderlecht heeft ook Club Brugge een bod gedaan op Bengtson. Maar aangezien Club dit weekend de Noorse spits Bakenga aantrok, is de kans groot dat het Bengtson niet meer hoeft. Drie jaar geleden haalde Anderlecht bij Motagua Victor Bernardez al weg.

Bron: Het Laatste Nieuws




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.