Waarom gleden Anderlecht-spelers steeds uit?

MAANDAG, 30 JANUARI 2012, 10:15 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Slag om slinger gleed een speler van Anderlecht tegen Beerschot uit. Was het de grasmat of lag het aan de schoenen? Coach-Ariël Jacobs viseert het laatste, maar sponsor Adidas verdedigt zich.


"Waarom de spelers uitgleden? Er zijn contractuele verplichten die moeten worden nakomen. Vijf jaar geleden zou ik daar tegen gevochten hebben, maar nu niet meer", zo klonk Jacobs geërgerd. "Die polemiek ga ik niet aan. Uiteindelijk was er maar één fase die iets had kunnen opleveren als de speler niet uit evenwicht was geraakt: het gekraakt schot van Juhasz in de tweede helft."

De spelers die zaterdag uitgleden droegen allen de nieuwe Adidas F50 adiZero, de slimme schoen gepromoot door Lionel Messi. Hallo Adidas? "We hebben drie paar schoenen geleverd bij Anderlecht: de Adipure, de F50 en de Predator", aldus Adidas-woordvoerder Ken Aerts. "Voor elke schoen hebben we twee buitenzolen: één met langere noppen en één met kortere, voor op harde velden. Het is aan de spelers om te bepalen welke buitenzool en noppen ze gebruiken."

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.