Iakovenko wordt uitgeleend aan OH Leuven

DONDERDAG, 26 JANUARI 2012, 15:27 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De kogel is door de kerk: Sacha Iakovenko zal het seizoen uitdoen bij OH Leuven. De Oekraïner verkiest de Leuvense club boven Westerlo. Bij Anderlecht slaagde Iakovenko er in de heenronde niet in om zich door te zetten.


Iakovenko ruilde op de laatste dag van de wintertransferperiode van 2008 Genk voor Anderlecht. In anderhalf seizoen kwam de jonge flankaanvaller niet verder dan een hoop invalbeurten en dus leende paars-wit hem uit aan Westerlo. Na twee jaar in het Kuipje kreeg hij afgelopen zomer een nieuwe kans bij Anderlecht, maar ook deze keer lukte het niet.

In een half seizoen kwam Iakovenko zeven keer in actie. In de competitie mocht hij vier keer invallen, in de Europa League één keer. In de beker speelde hij tegen Lommel de hele partij en viel hij tegen Rupel Boom al na enkele minuten in toen Vargas geblesseerd uitviel. Iakovenko heeft bij Anderlecht nog een contract tot 2013.

Bron: RSCA.be





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.