Suarez: "Nekpijn na doelpunt Jovanovic"

WOENSDAG, 25 JANUARI 2012, 13:29 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met een perfect bemeten schot legde Matias Suarez tegen Gent de eindstand vast. Voor de Argentijn was het zijn negende treffer van het seizoen. "In de tweede helft voelde ik gewoon dat ik zou scoren", zo zei hij na de match.


De Gouden Schoen lijkt Matias Suarez vleugels te geven. In de drie matchen die hij speelde sinds hij de trofee won, was hij telkens bepalend. "De druk van de Gouden Schoen speelt mij alleszins geen parten. Integendeel: het geeft mij de drive om te blijven presteren."

Voor de rust was Suarez al eens dicht bij een doelpunt. Doelman Sergio Padt parreerde echter zijn schot, maar Jovanovic tikte de rebound binnen. De Serviër sprong van vreugde in de nek van Suarez. "Geen idee waarom hij dat deed", lachte Suarez. "Het deed wel pijn. Tijdens de rust heb ik mijn nek laten masseren, maar ik voel er nog steeds de naweeen van."

Suarez vond ook dat Anderlecht als team gisteren sterk voor de dag kwam. "In het begin liep het moeilijk, maar daarna vlotte het veel beter", zo vond hij. "Maar laten we deze zege niet opblazen. Oké, we staan negen punten voor op Gent. Maar het is te vroeg om nu al van de titel te spreken. Het zal ook elke keer moeilijker worden. Wat dat betreft, is het wel waar wat ze zeggen. Anderlecht is de grootste tegenstander van zichzelf."

Bron: Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen



anderlecht-online forum