Manager Mokoena: "Anderlecht deed een bod"

VRIJDAG, 21 JANUARI 2022, 12:36 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Anderlecht heeft een bod uitgebracht op Teboho Mokoena, een 24-middenvelder uit Zuid-Afrika. Dat zegt Glyn Binkin, de manager van de speler. Binkin vertelt echter ook dat Mokoena al een persoonlijk akkoord heeft bereikt met Mamelodi Sundowns. "Maar we gaan ook met Anderlecht praten."

Mokoena speelt momenteel voor SuperSport United, maar de voorzitter heeft zich neergelegd bij een vertrek. In de Zuid-Afrikaanse media klinkt het dat Anderlecht al 1,2 miljoen euro geboden heeft voor de speler, maar dat de vraagprijs 1,44 miljoen euro bedraagt. Ook andere clubs, waaronder de Zuid-Afrikaanse topclub Mamelodi Sundowns, hebben de 15-voudige international op de radar.

"We hebben een persoonlijk akkoord berekt met Mamelodi Sundowns", vertelt Mokoena's manager Binkin vandaag aan Times Live. "Het is nu aan de clubs om het eens te worden over de transfersom. De gesprekken zitten al in een vergevorderd stadium. Mamelodi wil Mokoena erg graag aantrekken deze transferperiode."

Maar intussen heeft ook Anderleht zich gemeld voor Mokoena. "Anderlecht heeft een bod gedaan en we zullen met hen praten", aldus Binkin. "Ze volgen Mokoena al een tijdje, dus ze weten wat zijn kwaliteiten zijn. Maar in de huidige tijden (corona, red.) zijn transfers naar Europa niet zo eenvoudig."

Volgens Times Live kwam Anderlecht nog maar pas met een bod en zou het de overgang naar Mamelodi nog kunnen kapen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.