Biglia: "Blessure is nog niet helemaal genezen"

MAANDAG, 23 JANUARI 2012, 09:09 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Veel sneller dan verwacht kan Anderlecht opnieuw rekenen op Lucas Biglia. Al haalt de Argentijn nog niet het niveau van voor zijn blessure. "Ik mis nog matchritme", zo weet hij. "Dat komt alleen weer met het spelen van matchen."


"Ook de kwaliteit van mijn vrije trappen moet nog beter", geeft Biglia toe. "Tijdens mijn revalidatie heb ik vooral fysiek gewerkt, de bal kwam er weinig aan te pas. Maar alles gaat goed, ik ben sereen."

Dat Biglia nu al kan spelen, is sneller dan verwacht. "Werken, werken en nog eens werken. In Argentinië heb ik als een gek gewerkt. Ik had de match tegen Club Brugge als doel gesteld en ben blij dat ik dat heb gehaald."

"De blessure is nog niet helemaal genezen. Ik ben dus nog aan het revalideren, ik werk er nog altijd aan. Momenteel speel ik nog met een bescherming aan mijn schouder. Dat wil niet zeggen dat ik schrik heb van het contact. Als ik op het veld sta, geef ik alles."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.