Anderlecht zegeviert ook tegen Zulte Waregem (video)

ZONDAG, 9 JANUARI 2022, 15:40 - TCV

WEDSTRIJDEN Anderlecht heeft ook zijn tweede oefenpartij gewonnen. Zulte Waregem werd met 3-0 verslagen via doelpunten van Gomez, Stroeykens en Ait El Hadj. Hannes Delcroix speelde zijn eerste wedstrijd na een knieblessure sinds eind augustus.

De eindstand stond al op het bord aan de rust. Het openingsdoelpunt op vrije trap van Gomez kwam er mede dankzij mistasten van Bossut. Daarna plaatste Stroeykens de 2-0 binnen. Ten slotte mikte ook Ait El Hadj de 3-0 op vrije trap in doel. Op het einde van de tweede helft viel ook nog de jonge Duranville in. Amuzu werd nog in laatste instantie vervangen door Tshibangu.

Opvallend: het laatste half uur speelde Anderlecht op Cullen na volledig met jeugdspelers.