Suárez heeft dezelfde manager als Maradona

DINSDAG, 17 JANUARI 2012, 13:51 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het Laatste Nieuws weet dat Jorge Cyterszpiler, de manager van Matias Suarez, over twee weken met Anderlecht komt praten over Suarez' toekomst. Die Cyterszpiler is niet de eerste de beste, hij was ook manager van Diego Maradona.


Toen Suarez vier jaar geleden naar Anderlecht verhuisde, was zijn transfer omgeven door een kluwen van makelaars. Vandaag is het een stuk simpeler: Suarez is volledig eigendom van Anderlecht en wordt vertegenwoordigd door één managementbureau, dat van Cyterszpiler.

Die begon zijn carrière als manager van Diego Maradona. Beiden leerden elkaar kennen bij Los Cebillotas, Maradona's eerste club. Cyterszpiler was twee jaar ouder dan Maradona, maar omdat hij als kind polio had gehad, brak hij niet door als voetballer. Toen Maradona verhuisde naar Argentinos Juniors zette Cyterszpiler zijn universitaire studies stop en ging hij zijn vriend voltijds begeleiden.

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.