12 Miljoen is te weinig voor Suarez

DINSDAG, 17 JANUARI 2012, 10:09 - Legear13
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft een miljoenenbod afgeslagen. Een niet-nadergenoemde Russische club heeft twaalf miljoen euro voor Matias Suarez geboden. Herman Van Holsbeeck praatte gisteren in Extra Time ook over de interesse voor Lucas Biglia.


"Voor Mati hebben we momenteel zelfs al een club die direct twaalf miljoen euro op tafel wil leggen. Anzhi Makhachkala? Nee, die zijn het niet. Maar zoals al eerder gezegd, die Russische clubs zwaaien met geld. Maar Mati begrijpt ook dat als hij vertrekt het beter is om naar een grotere competitie te gaan", vertelde manager Herman Van Holsbeeck gisteren in Extra Time.

Lucas Biglia

"Er zijn een aantal Italiaanse clubs die hem volgen, maar er is nog geen concreet bedrag op tafel gekomen in tegenstelling tot wat er in bepaalde kranten verscheen. Of we ze kunnen houden? Je moet daar eerlijk in zijn, als er na het seizoen een voorstel komt waar alle partijen beter van worden, dan moet je ze laten vertrekken. Het is de realiteit dat als je een uitgebalanceerd elftal het, je op het einde van het seizoen twee of drie kan verliezen."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.