Tweede seizoen van docureeks 'Mauve'

MAANDAG, 3 JANUARI 2022, 22:26 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Vrijdag is op Play Sports Open de eerste aflevering te zien van het tweede seizoen van de docureeks Mauve. Net als vorig seizoen geeft die een blik achter de schermen van paars-wit. In totaal komen er zes afleveringen.

De eerste twee afleveringen zendt Play Sports Open uit op vrijdag 7 om 22.30 uur en op vrijdag 14 januari om 22.50 uur. Ze gaan over de eerste seizoenshelft. De andere afleveringen volgen later op het seizoen. Later, op een nog te bepalen tijdstip, zullen ze ook te zien zijn op rsca.be.

"Nadat Sporting vorig seizoen een vierde plaats behaalde met een jonge generatie talenten made in Neerpede, moeten Vincent Kompany en het bestuur dit seizoen op zoek naar stabiliteit in de kern. Nieuwe jongens als Sergio Gomez, Wesley Hoedt en Joshua Zirkzee maken hun intrede, terwijl het bestuur achter de schermen timmert aan een broodnodige kapitaalsverhoging", zo luidt het in de perstekst.

Het eerste seizoen van Mauve gemist? Herbekijk het hier.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.