Proto: "Ik voelde mijn ligamenten uitrekken"

MAANDAG, 16 JANUARI 2012, 13:17 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het was even schrikken toen Vadis Odjidja gisteren alleen voor Silvio Proto verscheen en deze laatste met zijn studs in de grond bleef steken. De doelman kon verder, maar had wel enige verzorging nodig.


De knie waaraan Proto zich bezeerde, was dezelfde als die waarvan hij zes jaar geleden zijn kruisbanden scheurde. "Ik voelde mijn ligamenten uitrekken. Mijn knie blokkeerde toen ik anticipeerde op een beweging van Odjidja", legt Proto uit in Het Laatste Nieuws. "Na de rust kreeg ik van onze dokter een pijnstiller en na de wedstrijd deblokkeerde de kinesist mijn knie."

Dat Proto de wedstrijd kon volmaken, kwam mede door zijn verdedigers. "Ik moet hen bedanken omdat ze ervoor zorgden dat ik weinig werk kreeg. Het was trouwens een plezier om te zien hoe Anderlecht voetbalde. We speelden de perfecte wedstrijd. Het liep net als op training. Deze groep heeft grote honger. En als je achterin dan ook nog eens de nul kan houden, doet dat dubbel zoveel deugd. Op verdedigend vlak speelden we een grootse match."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.