Garcia-Calvete scoort voor De Graafschap

ZONDAG, 15 JANUARI 2012, 17:59 - Garrincha

Jordan Garcia-Calvete maakt een goede indruk tijdens zijn testperiode bij De Graafschap. De 19-jarige middenvelder speelde vrijdag 90 minuten tijdens de oefenwedstrijd tegen Chisinau en scoorde ook.

De Graafschap won met 2-0 en de jeugdspeler van Anderlecht scoorde het tweede doelpunt. Ziguy Badibanga speelde enkel de eerste helft. Hij miste een goede kans, maar lag wel aan de basis van het doelpunt van Garcia-Calvete.

Deze laatste probeert De Graafschap te overtuigen van zijn talent en lijkt daar aardig in te slagen. "We hadden Calvete iets meer moeten zoeken", vertelde trainer Ulderink na de wedstrijd. "Wat ik van hem vind? Een sierlijke voetballer; technisch en slim. Morgen gaan we rustig zitten en kijken we wel wat eruit komt."