Gillet: "Suarez kan eindigen bij Real Madrid"

DONDERDAG, 12 JANUARI 2012, 09:04 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Als schaduwfavoriet greep Guillaume Gillet naast de Gouden Schoen. Dat zijn ploegmaat Suarez won, vond hij verdiend. "Matias is een exceptionele speler, een genie met de bal. In zes maanden tijd is hij helemaal ontploft."


"Ik vergelijk zijn stijl met die van Boussoufa", zo vertelde Gillet na het gala. "Bovendien speelde hij dit seizoen voor het eerst in zijn carrière op een constant niveau. Hij is niet voor niets de topschutter in de Europa League."

Gillet denkt dat het moeilijk wordt om de Argentijn nog lang te houden. "Zowel voor de club als voor de speler zou een mooie transfer een goede zaak zijn. Volgens mij kan Mati binnen enkele jaren zelfs eindigen bij een ploeg van het kaliber Real Madrid. Hij heeft alle kwaliteiten om snel en technisch te voetballen."

Zelf eindigde Gillet als vijfde, een plaats waarmee hij kon leven. "Dat is niet zo belangrijk. Ik verlaat het Kursaal zonder stress. Ik weet namelijk wat ik Anderlecht bijbreng. De club, de trainer en de supporters zijn tevreden over mijn prestaties."

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.