Garcia-Calvete test bij De Graafschap

WOENSDAG, 11 JANUARI 2012, 08:38 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De uitleenbeurt van Jordan Garcia-Calvete zit erop. De Anderlecht-belofte kon zich bij Sint-Truiden niet doorzetten en verlaat STVV. Vandaag vertrekt hij naar Turkije waar hij zal testen bij De Graafschap.


Garcia-Calvete was vorig seizoen aanvoeder van de beloften van Anderlecht, waarmee hij kampioen speelde. Paars-wit leende hem dit seizoen uit aan Sint-Truiden om ervaring in eerste klasse op te doen, maar dit werd geen meevaller. De 19-jarige middenvelder verscheen geen enkele keer aan de aftrap en verzamelde in vier invalbeurten amper 44 speelminuten.

Hij krijgt nu de kans om zich te bewijzen bij De Graafschap, dat eerder ook Ziguy Badibanga al huurde van Anderlecht. "Hij komt woensdag (vandaag, red.) naar ons trainingskamp in Turkije", aldus Andries Ulderink, de coach van De Graafschap, in De Gelderlander. "Hij is geen fysiek sterke speler, maar wel zeer creatief."

Bron: Het Belang van Limburg, De Gelderlander



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.