Gerets: "Ik vind Suarez het leukst"

DINSDAG, 10 JANUARI 2012, 08:34 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het aftellen naar de Gouden Schoen is bijna gedaan. In de kranten wordt al volop gespeculeerd wie zal winnen. Eric Gerets hoopt op Witsel of Suarez, Adrie Koster schuift Donk, Odjidja en Gillet naar voor.


"Ik niet echt een zicht op de kanshebber, al zal Suárez de tweede ronde normaal op één been winnen", aldus Gerets in Het Laatste Nieuws. "Voor de tweede ronde weet ik het minder goed. Er is Courtois, maar ook Witsel. Wat een begenadigd voetballer, hij is ongetwijfeld de beste. Het is ook knap hoe hij de affaire-Wasilewski verwerkt heeft. Courtois en Witsel verdienen het zeker, maar Suárez vind ik leuker. Omdat die jongen een hele moeilijke tijd gehad heeft in België en er toch niet onderdoor is gegaan."

Ex-Club Brugge-coach Adrie Koster schuift drie andere namen naar voor. "Donk, Odjidja en Gillet verdienen het", zo vindt hij. "Gillet kon vooral na de zomer bekoren, maar ook tussen januari en juni vond ik hem best goed. Daarom heeft hij bij mij een streepje voor op Suárez. Ik vind Gillet samen met Donk de meest regelmatige speler in de Belgische competitie van het voorbije jaar."

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.