Jacobs: "Biglia is zo goed als onvervangbaar"

MAANDAG, 9 JANUARI 2012, 14:32 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De kans dat Lucas Biglia zondag tegen Club Brugge kan spelen, groeit met de dag. "Hij verteert de trainingen goed", zo vertelt Ariël Jacobs. "Maar ik moet objectief blijven en zorgen dat hij niet hervalt."


"Beeld je maar eens in dat hij uitglijdt en zijn schouder uit de kom gaat. Dan zijn we hem voor een aantal weken kwijt. Pas op, ik wil hem niet overbeschermen. Hij doet aan alle wedstrijdvormen mee en heeft enkele klappen moeten incasseren" aldus de Anderlecht-coach.

"Al wordt hij in 99 procent van de duels gespaard door de andere spelers. Ik ben opgelucht dat hij geen schrik heeft om in duel te gaan en dat hij ook niet probeert om zijn schouder te beschermen. De chirurg die hem geopereerd heeft, heeft ook gezegd dat hij de vruchten zal plukken van het werk dat hij voor zijn operatie al geleverd heeft om de spieren rond zijn schouder te verstevigen."

Of Biglia zondag al in de basis start, kan Jacobs nu nog niet zeggen. "Biglia is zo goed als onvervangbaar voor Anderlecht, maar het is mijn taak om te vermijden dat hij hervalt in zijn blessure. Of Club Brugge een realistisch doel is voor Biglia zal in de loop de week blijken.”

Bron: Het Laatste Nieuws, Het Belang van Limburg



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.