Nieuws vanop het trainingskamp

ZONDAG, 8 JANUARI 2012, 16:50 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht werkt zijn trainingen af in erg slechte weersomstandigheden. Sinds vrijdagavond raast er een storm over Belek met veel regen en zware rukwinden. Hierdoor viel de elektriciteit zelfs af en toe uit.


Zo moest Ariël Jacobs de avondtraining even onderbreken omdat de verlichting van het oefenveld het liet afweten. Keeperstrainer Filip De Wilde zat zelfs even vast in de lift. De oefenvelden blijven er gelukkig wel perfect bijliggen.

"Zaterdag was echt erg", zegt Jacobs op de website van Anderlecht. "Maar wonder boven wonder is het twee keer anderhalf uur gestopt met gieten ... net toen wij een training voorzien hadden. We hebben onze oefensessies dus min of meer normaal kunnen afwerken."

Suarez en Molins

Vrijdagavond is ook Matias Suarez aangekomen in Turkije na een reis van 31 uur. "Hij trainde gisteren nog wel niet met de groep. Zaterdagnamiddag hield hij het bij een individuele training", aldus Jacobs.

Ook met Molins gaat het goed. "Guillermo pikt af en toe aan bij de groep. Hij wisselt individuele sessies af met baltrainingen. Met de bal mag hij alles doen, hij moet enkel contacten vermijden. Voor de rest is overigens iedereen fit."

Dansende Jovanovic en Wasilewski

Naast de trainingen is er ook tijd voor ontspanning. Zo werd perswoordvoerder David Steegen gedwongen een liedje te zingen. Hij koos voor 'Marina' van Rocco Granata en de sfeer zat er goed in. Jovanovic en Wasilewski sprongen op tafel om mee te zingen.

Bron: Het Nieuwsblad, RSCA.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.