Geen bezoekende supporters meer toegelaten

MAANDAG, 6 DECEMBER 2021, 14:35 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Supporters van Beerschot en Standard Luik maakten het het voorbije weekend te bont. Die incidenten dwingen de Pro League tot maatregelen. Zo zullen er tot het einde van dit kalenderjaar geen bezoekende supporters meer toegelaten worden. 

De Pro League wil op die manier de incidenten stopzetten en het draagt ook toe aan de vermindering van het stopzetten van het virus. Als er geen bezoekende supporters meer toegelaten zijn, moeten die ook de busreizen niet meer doen. 

"De Pro League heeft de voorbije maanden intensief en constructief samengewerkt met de verschillende overheden en kabinetten. Wij zullen niet toestaan dat de incidenten die gisteren plaats vonden dit overleg hypothekeren. Daarom zullen deze trajecten verder geïntensifieerd worden met nadruk op het harmoniseren van de maatregelen en de verhoging van de pakkans en het elimineren van de straffeloosheid."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.