Refaelov: "Eén van onze beste wedstrijden"

MAANDAG, 6 DECEMBER 2021, 13:32 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Lior Refaelov stond opnieuw aan de aftrap, een vertrouwen dat hij opnieuw bedankte met twee goals, waaronder de winnende treffer. "Elke wedstrijd weer probeer ik de ploeg te helpen", aldus Refaelov. 

RSC Anderlecht begon perfect aan de wedstrijd maar kwam toch op even op achterstand. Even, want Refaelov zette de bordjes vlug terug op gelijke hoogte. "De sfeer in de kleedkamer en op training zit al een paar dagen heel goed. Ook voor de wedstrijd vandaag wisten we dat we gingen winnen. Dat vertrouwen is natuurlijk bevorderlijk voor de prestaties op het veld. We moeten alleen nog werken op die afwerking, dan hadden we onszelf al eerder kunnen veiligstellen."

"Ik probeer elke wedstrijd de ploeg te helpen, enkel de overwinning telt. We beginnen ook steeds meer in ons ritme te komen. Het moment dus om Anderlecht opnieuw te brengen waar het hoort te staan, in de top van het klassement."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.