Nieuws vanop de winterstage

VRIJDAG, 6 JANUARI 2012, 16:04 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht werkte gisteren in Belek twee trainingen af. Tijdens de ochtendsessie bleek dat de Congolezen Mbenza en Patou met een conditionele achterstand kampen. Jovanovic en Molins werkten intussen een individueel programma af.


Kinesist Koen Walraevens hield zich apart met Molins bezig. De Zweed herstelt goed van zijn knieblessure, maar wordt pas binnen twee maanden wedstrijdfit verwacht. 's Namiddags nam conditietrainer Hubert Lemaire Molins onder handen.

Milan Jovanovic arriveerde pas gisterenochtend op het trainingskamp en trainde daarom individueel in de voormiddag. In Servië was hij al begonnen met een speciaal programma en daar deed hij nog even mee verder. De namiddagtraining werkte hij gewoon met de rest van de groep af.

Slecht weer

Intussen lijkt Anderlecht het ook niet getroffen te hebben met het weer in Turkije. Voor de middag viel het nog mee, met vijftien graden en een zuinig zonnetje. Tijdens de namiddagtraining begon het echter stevig te regenen en het weerbericht voorspelt voor de komende dagen nog meer nattigheid.

Bron: Het Nieuwsblad, RSCA.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.