Nieuws vanop het trainingskamp

DONDERDAG, 5 JANUARI 2012, 08:39 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht werkte gisteen zijn eerste training af op trainingskamp in het Turkse Belek. Milan Jovanovic arriveerde pas 's avonds en deed nog niet mee. Molins en nieuwkomer Kabangu lieten dan weer al mooie dingen zien.


Milan Jovanovic reisde rechtstreeks van Belgrado naar het trainingskamp af. Normaal gezien moest hij er tijdig zijn voor de avondtraining, maar dat was niet het geval. Een tussenstop in Istanbul was de boosdoener. Vandaag sluit hij aan bij de groep. Ook keeperstrainer Filip De Wilde arriveerde pas 's avonds.

Onder een aangenaam zonnetje en een temperatuur van twintig graden trainde Anderlecht gisteren een eerste keer. Lucas Biglia en Guillermo Molins, die beide terugkeren uit blessure, deden gewoon mee. Het viel trouwens op dat die laatste al heel wat oefeningen met de bal afwerkte.

Een andere opvallende verschijning was nieuwkomer Patou Kabangu. Hij liet een sterke eerste indruk en viel verder ook op door zijn kapsel: een geblondeerde hanenkam. Ook Biglia passeerde tijdens zijn vakantie bij de kapper. Hij heeft zijn haar nog blonder laten maken. Zijn collega's noemen het een 'Fernando Torres-look'.

Bron: Het Nieuwsblad, Het Laatste Nieuws, Het Belang van Limburg



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.