"Voor Suarez komt men naar het stadion"

WOENSDAG, 4 JANUARI 2012, 15:21 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Volgende week wordt de Gouden Schoen uitgereikt aan de beste voetballer in België in 2011. In Het Laatste Nieuws blikken Geert De Vlieger en Gunter Van Handenhoven vooruit. "Ik stemde op Suarez, Odjidja en Gillet", zegt de eerste.


"Jongens als Perbet of Gorius lieten zich positief opmerken, maar dat trio steekt er bovenuit. Gillet omdat hij vanuit zijn positie Anderlecht er met veel goals doorsleurde op moeilijke momenten. Suárez lukte een fenomenale heenronde, terwijl iedereen dacht dat hij na twee maanden zou stilvallen. En Odjidja toonde dat dit zijn laatste halfjaar in België kan zijn", aldus De Vlieger.

Vooral Matias Suarez kan beide oud-voetballers en analysten erg bekoren. "Bij de start van de trainingen dit seizoen dacht je nog dat het niks meer zou worden met Suárez. Maar dan begon het te lopen. Een goeie start kenden we al van Suárez, maar nu hield hij vol", gaat De Vlieger verder.

"Suárez is ook een mooie voetballer. Die past in het huis van Anderlecht", vult Van Handenhoven aan. "Het is toch mooi meegenomen als de Gouden Schoen gaat naar een voetballer met flair; iemand waarvoor de mensen naar het stadion komen. In België zie je er zo niet veel meer, zelfs in het buitenland niet."

Bron: Het Laatste Nieuws



anderlecht-online forum