Suarez getrouwd in Argentinië

WOENSDAG, 4 JANUARI 2012, 09:25 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In navolging van Lucas Biglia trad Matias Suarez gisteren in het huwelijk met zijn vriendin Magali. Hij zal hierdoor pas later de stage in Turkije vervoegen. Over het exacte moment verschillen de kranten van mening.


Volgens Het Laatste Nieuws zal hij pas zaterdag aankomen in Turkije. La Dernière Heure spreekt dan van morgen of overmorgen. "Al twee jaar wil ik trouwen met Magali, maar het was erg moeilijk om een datum te vinden. Ik moet Ariël Jacobs bedanken dat hij me nu een extra dag verlof gunde", zo vertelde Suarez tegenover de Argentijnse pers.

"Ik hoop op een mooie transfer"

Suarez sprak verder ook over zijn sportieve carrière. "Ik ken mijn beste periode sinds ik Argentinië verliet. Dit komt omdat ik zoveel speel. Ik ben eindelijk vertrouwd met het voetbal in België, heb vertrouwen en het klikt goed met mijn ploegmaats."

Intussen gaat in Argentinië ook het gerucht dat Suarez gevolgd wordt door Arsenal. "Natuurlijk droom ik ervan om ooit voor een grote Europese club te spelen", geeft Suarez toe. "Ik hoop echt dat ik ooit een mooie transfer kan maken, maar nu weet ik van niks. Mijn agent houdt zich met die zaken bezig."

Suarez richt zich dan ook op de terugronde bij Anderlecht. "Europees zijn we aan een uitstekend jaar bezig, maar nu komt het moment van de waarheid. Er zijn nog enkel grote clubs in de Europa League, dus nu zullen we zien waar we echt staan."

La Dernière Heure



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.