Biglia fit voor Club Brugge, of is hij dan al weg?

WOENSDAG, 4 JANUARI 2012, 08:57 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens zijn manager raakt Lucas Biglia fit voor de topper van 15 januari tegen Club Brugge. De enige vraag is of hij dan nog Anderlecht-speler is. Volgens Italiaanse media wil Fiorentina deze winter aantrekken.


De Corriere dello Sport weet dat Biglia 8 miljoen euro moet kosten en acht dit bedrag haalbaar voor Fiorentina. De Florentijnse club verkocht maandag spits Gilardino aan Genoa en beschikt dus over vers geld. Bovendien denkt de krant dat de vraagprijs mogelijk wat kan zakken door de goede relaties tussen Anderlecht en Fiorentina. Met Vanden Borre (naar Fiorentina) en Mazuch (naar Anderlecht) deden ze in het recente verleden immers al goede zaken.

Naast Fiorentina zouden ook Arsenal en Manchester United interesse tonen, maar volgens Biglia's manager Enzo Montepaone is de Italiaanse club de enige die al contact opnam met Anderlecht. Volgens de Corriere dello Sport is het de bedoeling van Fiorentina om Biglia nog deze winter aan te trekken. Biglia zou hiervoor de Europese campagne van Anderlecht willen laten vallen.

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.