Selectie: geen Verschaeren tegen La Louvière

DINSDAG, 26 OKTOBER 2021, 20:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Vincent Kompany rekent voor de bekerwedstrijd van morgen grotendels op zijn vertrouwde spelerskern. Yari Verschaeren zal er niet bij zijn. Het Laatste Nieuws weet dat Anderlecht hem uit voorzorg aan de kant houdt nadat hij tegen Beerschot een tik op de knie kreeg.

Naast Verschaeren ontbreekt in vergelijking met afgelopen weekend ook Marco Kana in de selectie. Youngsters Kristian Arnstad en Mario Stroeykens nemen hun plaats in.

Arnstad speelde gisteren de hele wedstrijd bij de U21. De kans dat hij morgen in actie komt, is dus klein. Stroeykens werd op het uur vervangen. Hij lijkt wel te mogen hopen op een invalbeurt.

Selectie: Van Crombrugge, Verbruggen, Coosemans, Murillo, Sardella, Harwood-Bellis, Hoedt, Magallan, Gomez, Mykhailichenko, Olsson, Cullen, Ashimeru, Arnstad, Refaelov, Ait El Hadj, Verschaeren, Amuzu, Raman, Kouamé, Zirkzee, Stroeykens
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.