"Was het een beetje deftig geweest dan zat ik nu op Anderlecht"

MAANDAG, 25 OKTOBER 2021, 10:49 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Luc Nilis is momenteel hoofdtrainer bij het Limburgse Belisia Bilzen. Toch kon hij evengoed voor RSC Anderlecht gewerkt hebben, alleen liet paars-wit het na om een deftig financieel voorstel op tafel te leggen waardoor Nilis bedankte.

Woensdag gaat Belisia op bezoek bij AA Gent in het kader van de Croky Cup. Naar aanleiding van die wedstrijd gaat Marc Degryse op bezoek bij Nilis voor een interview. Daar komt zijn passage bij RSC Anderlecht van december vorig jaar opnieuw ter sprake.

Het was Wouter Vandenhaute die toen zelf contact opnam met Nilis om een paar weken stage te komen lopen op Neerpede. Evolueerde die positief zou er over een contract gesproken worden.
"Toen Wouter belde was ik meteen enthousiast, later was dat gevoel ook wederzijds want na twee weken kreeg ik een voorstel. De samenwerking met Kompany liep prima dus op sportief vlak liep alles op wieltjes, alleen.... Laat ons zeggen, had het financieel een deftig voorstel geweest dan werkte ik nu voor RSC Anderlecht."

Beide partijen gingen dus uit elkaar en Nilis geeft toe dat hij toen wel een mentale tik heeft gekregen. Gelukkig kwam Vital Borkelmans rap aankloppen met de redding: Jordanië.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.