Cullen nog onzeker; Murillo nu pas in België

VRIJDAG, 15 OKTOBER 2021, 16:41 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Na de training van vandaag, gaf Vincent Kompany wat uitleg over de verplaatsing naar Sint-Truiden. In principe is de volledige kern beschikbaar, maar er bestaat toch wat twijfel over Josh Cullen. "Maar als hij speelt, zal hij alles geven, zoals steeds", zei Kompany daarover. Daaruit blijkt meteen ook dat Cullen mogelijk niet zal starten. Amir Murillo keert dan weer vandaag terug naar België na zijn interlands met Panama. 

De periode om de wedstrijd voor te bereiden is dus kort, slechts drie dagen. Vele internationals keren wel terug met een overwinning op zak, wat goed is voor het moraal. Vincent Kompany onderschat STVV echter niet: "Ik ken de spelstijl van Bernd Hollerbach. Hij speelt op z'n Duits met hoge pressing en veel intensiteit. Het valt me ook op dat de wedstrijden van Sint-Truiden zelden beslist worden met één goal." 

Over het kunstgras is Kompany duidelijk: "Dat zal geen echte impact hebben. Veel van mijn spelers hebben niets anders gekend dan kunstgras tijdens hun opleiding."



anderlecht-online forum