Zirkzee: "Revanche nemen op Noa Lang"

ZONDAG, 3 OKTOBER 2021, 07:17 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Na de rode kaart voor Christian Kouamé nam Joshua Zirkzee Anderlecht op sleeptouw tegen Oostende. Na een mindere periode lijkt de Nederlander weer klaar om te knallen. "Tegen Vitesse wilde ik aan Nederland te graag bewijzen dat ik de juiste keuze had gemaakt", verklaart Zirkzee zijn dipje.

Met twee doelpunten tegen Cercle kende Zirkzee een prachtdebuut bij Anderlecht. "De lat werd meteen erg hoog gelegd en dat had een invloed op mij. Voor de wedstrijden tegen Vitesse legde ik mezelf veel druk op", vertelt hij in Het Nieuwsblad. 

Nederlandse analisten noemden Anderlecht 'een puinhoop' toen Zirkzee er tekende. "Klopt niet", aldus de Rotterdammer. "We hebben een jong fris team, het stadion is top. Ik voel me hier thuis.”

Heel Anderlecht rekent straks op Zirkzee om Club Brugge over de knie te leggen. Met Noa Lang heeft Club ook een Nederlandse sterkhouder. "Hij is een topper", vindt Zirkzee. De twee kennen elkaar van bij de Nederlandse U21 en vorige week waren ze samen te gast bij Soufiane Touzani, een freestyle-voetballer die voetballers uitdaagt hun beste truckjes boven te halen en de filmpjes op Youtube plaatst. "Noa heeft gewonnen, dus ik moet nog revanche nemen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.