Overzicht huurlingen: assist Cobbaut

MAANDAG, 13 SEPTEMBER 2021, 20:49 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Zes van de zeven door Anderlecht verhuurde spelers kwamen dit weekend in actie. Drie van hen maakten hun eerste wedstrijdminuten bij hun nieuwe club. Elias Cobbaut was met een assist en een clean sheet van grote waarde voor zijn Parma. Het overzicht.

Elias Cobbaut won voor ook zijn tweede wedstrijd met Parma. Bij Pordenone werd het 0-4. Cobbaut speelde de hele wedstrijd en gaf de assist voor de 0-2. Parma heeft zeven punten uit drie duels.

Mohammed Dauda mocht bij Cartagena na 58 minuten invallen op bezoek bij Oviedo. Net voordien kwam de 2-0 op het bord en daar kon Dauda niets meer aan veranderen. Cartagena heeft na deze nederlaag zes punten uit vijf wedstrijden.

Het Twente van Michel Vlap boekte tegen Utrecht zijn eerste zege van het seizoen. Vlap begon in de basis, maar werd na 66 minuten vervangen. Het enige doelpunt van de partij viel in de toegevoegde tijd.

Door een armblessure speelde Timon Wellenreuther dit weekend niet bij Willem II. Zijn maats speelde 0-0 gelijk bij NEC. Jorn Brondeel, de Belgische invallersdoelman, pakte al na een kwartier rood.

Mustapha Bundu vierde zijn rentree bij Aarhus met een 1-0-zege tegen Vejle. Bundu viel in aan de rust.

Het debuut van Aristote Nkaka bij Waasland-Beveren was minder geslaagd. Tegen Westerlo mocht hij na 67 minuten invallen. De 0-2-nederlaag stond toen al op het bord.

Tot slot maakte ook Kenny Saief zijn eerste speelminuten bij zijn nieuwe club. Bij Ashdod mocht hij op het uur invallen. Zijn ploeg verloor met 1-3 van Hapoel Haifa en staat laatste met nul op zes.