Waarom Trebel geen nieuwe club vindt

VRIJDAG, 10 SEPTEMBER 2021, 11:00 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - ANDERE Adrien Trebel is momenteel persona non grata in de kern van Anderlecht, maar tot een transfer is het nog steeds niet gekomen. Hij lijkt op z'n minst tot januari bij de Brusselse club te blijven. De Franse middenvelder traint ondertussen ook niet meer met de A-kern, maar met de U21. 

 


Trebel lijkt zich echter wel professioneel te gedragen en heeft volgens HLN de hoop om weer opgenomen te worden in de A-kern. Of dat er onder Vincent Kompany ooit nog van komt, is zeer twijfelachtig. Een transfer dan maar? Ook dat ligt moeilijk, aangezien Trebel geen zin heeft in een exotische bestemming. De speler en zijn familie voelen zich goed in België. Daarenboven is Trebel ook geëngageerd in verschillende projecten in Begië. AA Gent was de enige optie deze zomer, maar tot onderhandelingen kwam het niet, aangezien paars-wit geen concurrent wou versterken.

Trebels contract loopt af in juni 2023 en zijn jaarloon wordt op 3 miljoen euro geschat.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.