Vanden Stock: "Punten pakken voor coëfficiënt"

WOENSDAG, 30 NOVEMBER 2011, 11:37 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het was een ontspannen Roger Vanden Stock die gisteren naar Athene vertrok. "Ik wil winnen om eerste in de groep te worden", zo zei hij. "Want dan moet Moskou al met drie goals verschil bij ons winnen om groepswinnaar te worden."


"De eerste plaats levert in principe een makkelijkere tegenstander op in de volgende ronde, maar we willen ook punten pakken voor onze coëfficiënt én die van België", aldus Vanden Stock.

"In Europese weken als deze ben ik ook supporter van Brugge en Standard. We kunnen er samen voor zorgen dat onze kampioen ook de volgende twee jaar in de Champions League speelt."

"We zakken met vertrouwen af", zo gaat Vanden Stock verder. "Maar euforie is niet op zijn plaats: we kúnnen hier verliezen. AEK staat nu ook veel verder dan in de heenwedstrijd, toen ze nog geen competitiematch gespeeld hadden."

Om morgen te winnen, rekent Vanden Stock op onder meer op Milan Jovanovic. "Hij moet de ploeg trekken zoals hij dat in Waregem deed. Jova is een echte winnaar. Hij brengt alle goeds dat we van hem konden verwachten, zelfs méér dan ik verwacht had."

Bron: Het Laatste Nieuws



anderlecht-online forum