Anderlecht wacht op antwoord D'Onofrio

WOENSDAG, 30 NOVEMBER 2011, 09:54 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Bij Anderlecht wacht men nog steeds op een antwoord van Luciano D'Onofrio over het aanbod dat de club hem vorige week deed. Roger Vanden Stock wil over de zaak geen commentaar kwijt, Herman Van Holsbeeck spreekt wel.


"Als iemand als Luciano aangeeft dat hij Anderlecht wil helpen, dan zou het een professionele fout zijn om niet te luisteren naar zo'n man", aldus Van Holsbeeck gisteren bij het vertrek naar Athene. "Als wij niet naar hem luisteren, zullen andere teams dat wel doen."

"Na AEK zal er nog een gesprek zijn tussen Luciano en Roger Vanden Stock om te zien of we de zaak kunnen afronden. Een officiële functie ligt moeilijk, maar samen kunnen we iets betekenen", zo oordeelt Van Holsbeeck.

"Als wij een bod van 10 miljoen hebben voor een speler en Luciano kan er met zijn contacten 20 miljoen van maken, dan vaart iedereen daar goed bij. Omgekeerd ook. Als wij een dure verdediger uit Portugal willen en D'Onofrio zorgt ervoor dat we hem voor 500.000 euro kunnen krijgen, dan doen we uitstekende zaken."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.